Geld
Photo of author

12 september: Rotterdamse Vastgoeddag en verkiezing vastgoedman- en vrouw

In samenwerking met gastsprekers uit verschillende sectoren zal Vastgoedjournaal op 12 september in de Kunsthal een nieuwe editie van de Rotterdamse Vastgoeddag organiseren. Hierin zal de ontwikkeling van de Oostflank van Rotterdam centraal staan met als afsluiter de verkiezing van de Rotterdamse vastgoedman en – vrouw van het jaar.

Oostflank is het gebied tussen Rotterdam-Alexander en -Zuidplein en biedt enorme mogelijkheden voor de realisatie van 30.000 woningen en duizenden nieuwe arbeidsplaatsen.

Tijdens deze informatieve middag zullen direct-betrokkenen de aanwezigen op de hoogte brengen van de actuele stand van zaken en de (deel)plannen van de gemeente Rotterdam. Een uitgelezen kans om te horen hoe het gebied aantrekkelijker, levendiger en sociaal veiliger gemaakt kan worden, en beter verbonden kan worden met de rest van de stad.

Bekijk hier het volledige programma en hoe u zich kunt inschrijven voor dit congres.

Vastgoedjournaal kijkt, mede namens alle gastsprekers, ernaar uit om u op 12 september in de Kunstahal te mogen verwelkomen om samen toekomst van Rotterdam te bespreken en uw stem uit te brengen op de Rotterdamse vastgoedman en vastgoedvrouw van het jaar. De middag zal worden afgesloten met een netwerkborrel. Bron