Bedrijven
Photo of author

Spannende Blokart-avonturen wachten op je in Scheveningen en Hoek van Holland

Ervaar de sensatie van blokarten in de pittoreske kustplaatsen Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten is een unieke en opwindende activiteit die de opwinding van een grote vlieger combineert met de vrijheid van glijden over water of land.

Geschikt voor mensen van alle leeftijden en fysieke condities, biedt deze sport de mogelijkheid om jezelf uit te dagen in een veilige en gecontroleerde omgeving.

Maar blokarten gaat niet alleen om de sensatie – het kan ook worden aangepast aan jouw voorkeuren, of je nu wilt combineren met powerkiten of een groepsuitje wilt organiseren voor vrienden, familie of collega’s.

Met zoveel mogelijkheden zullen de avonturen die wachten in Scheveningen en Hoek van Holland je zeker doen verlangen naar meer.

Belangrijke punten

 • Blokarten is een leuke en uitdagende activiteit in Scheveningen en Hoek van Holland.
 • Het is toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en fysieke condities.
 • Instructeurs zijn beschikbaar om de technieken te leren en veiligheid te waarborgen.
 • Blokarten kan gecombineerd worden met andere activiteiten en er zijn op maat gemaakte arrangementen beschikbaar.

Blokarten in Scheveningen

Blokarten in Scheveningen biedt een spannende en opwindende ervaring voor mensen van alle leeftijden en fysieke capaciteiten. Deze unieke activiteit combineert de opwinding van zeilen met de sensatie van karten, terwijl deelnemers over het strand glijden op een kleine, driewielige kart aangedreven door een grote vlieger.

De voordelen van blokarten in Scheveningen zijn talrijk. Ten eerste biedt het de mogelijkheid om te genieten van het prachtige kustlandschap en de verfrissende zeewind. Daarnaast is blokarten een geweldige manier om fysiek fit te blijven. Het constant manoeuvreren en sturen van de kart traint de kernspieren, verbetert het evenwicht en verhoogt de cardiovasculaire uithoudingsvermogen.

Bovendien is blokarten een activiteit met weinig impact, waardoor het toegankelijk is voor mensen met uiteenlopende fysieke capaciteiten. Dus of je nu een ervaren adrenalinejunkie bent of een beginner die op zoek is naar een nieuw avontuur, blokarten in Scheveningen is een ideale keuze.

Blokarten in Hoek van Holland

Gelegen langs de prachtige kust van Nederland, biedt Hoek van Holland een opwindende en adembenemende omgeving voor blokarting enthousiastelingen.

Hier kun je een avontuur op het land beleven als geen ander, waar de wind je bondgenoot wordt en de vlieger je gids. Ervaar de sensatie van vliegeren terwijl je moeiteloos over het land glijdt, het voelen van de adrenalinekick en de vrijheid van de open ruimte.

Blokarten in Hoek van Holland is toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en fysieke condities, en met professionele instructeurs beschikbaar om je te begeleiden, is het een veilige en plezierige activiteit voor iedereen.

Dompel jezelf onder in het prachtige landschap van Hoek van Holland en laat de wind je dragen op deze onvergetelijke blokarting reis.

Toegankelijkheid en Veiligheid

Terwijl je je voorbereidt op het spannende avontuur van blokarten in Hoek van Holland, is het essentieel om de toegankelijkheid en veiligheidsmaatregelen te begrijpen die zijn genomen om een ​​veilige en plezierige ervaring te garanderen voor deelnemers van alle leeftijden en fysieke condities.

Blokarten is een inclusieve activiteit die geschikt is voor individuen met uiteenlopende vaardigheden. De gebruikte uitrusting is van hoge kwaliteit, wat zorgt voor stabiliteit en gebruiksgemak.

Veiligheidsmaatregelen, zoals het dragen van beschermende uitrusting en het volgen van specifieke richtlijnen, worden strikt gehandhaafd om risico’s te minimaliseren. Instructeurs met expertise in blokarten-technieken en veiligheidsprocedures zijn beschikbaar om deelnemers gedurende de ervaring te begeleiden.

Hun kennis en ervaring zorgen voor een extra laag veiligheid, waardoor deelnemers zich volledig kunnen onderdompelen in de opwinding van het blokarten terwijl ze zich veilig en ondersteund voelen.

Combinatie en aanpassing

Verbeter uw blokarting ervaring door de spannende mogelijkheden van combinatie en aanpassing te verkennen. Met speciale aanbiedingen en leuke arrangementen kunt u een unieke en onvergetelijke dag op het strand creëren.

Hier zijn enkele opties om te overwegen:

 1. Speciale Combinatie Tarieven: Profiteer van speciale tarieven wanneer u blokarting combineert met andere activiteiten zoals powerkiten. Dit stelt u in staat om van meerdere spannende ervaringen te genieten terwijl u geld bespaart.
 2. Pas uw eigen arrangement aan: Vanaf slechts €20 per persoon heeft u de vrijheid om uw blokarting avontuur aan te passen. Kies uit een verscheidenheid aan activiteiten en creëer een gepersonaliseerd pakket dat past bij uw voorkeuren en budget.
 3. Perfect voor Vrienden, Familie en Collega’s: Of u nu een dagje uit plant met vrienden, een familiebijeenkomst organiseert of een teambuilding evenement met collega’s, blokarting biedt voor elk wat wils. Het is een fantastische gelegenheid om een band te smeden en blijvende herinneringen te creëren.
 4. Leuke Arrangementen: Geniet van een dag op het strand met blokarting en extra opties zoals beachvolleybal, barbecueën of strandspelletjes. Deze arrangementen zijn ontworpen om uw plezier te maximaliseren en een werkelijk onvergetelijke ervaring te garanderen.

Mis de spannende combinatie- en aanpassingsopties die beschikbaar zijn voor uw blokarting avontuur niet. Creëer herinneringen die een leven lang meegaan met deze speciale aanbiedingen en leuke arrangementen.

Groepstarieven voor 10 personen of meer

Laten we nu de spannende groepstarieven verkennen die beschikbaar zijn voor jouw blokarting avontuur met 10 personen of meer. Of je nu een dagje uit plant met vrienden, een teambuilding activiteit organiseert voor je collega’s of een familiereünie hebt, blokarting in Scheveningen en Hoek Van Holland biedt speciale prijsopties voor grotere groepen.

Voor groepen van 10 personen of meer begint de prijs bij €25 per persoon voor een spannende ervaring van 2 uur, met 2 personen per kart. Als je een grotere groep hebt van 25 personen of meer, wordt het tarief verlaagd naar €22,50 per persoon. En voor grotere groepen van 50 personen of meer kun je genieten van het avontuur tegen een nog betaalbaarder tarief van €20 per persoon.

Als je er de voorkeur aan geeft om 3 personen per kart te hebben, begint de prijs voor groepen van 10 personen of meer bij €20 per persoon, en voor groepen van 25 personen of meer wordt dit verder verlaagd naar €17,50 per persoon.

Groepstarieven voor 25 of meer personen

Voor groepen van 25 personen of meer kunt u profiteren van gereduceerde groepstarieven voor een spannend blokarting avontuur in Scheveningen en Hoek Van Holland. Hier zijn de voordelen van groepsreserveringen:

 1. Kostenbesparing: Door als groep te reserveren, kunt u aanzienlijke kortingen krijgen op de reguliere tarieven. Met een groep van 25 personen of meer is het tarief €22,50 per persoon voor een 2 uur durende blokarting sessie. Dit stelt u in staat om de opwinding van blokarting te ervaren zonder uw budget te overschrijden.
 2. Exclusieve ervaring: Blokarting is leuker wanneer gedeeld met vrienden, familie of collega’s. Door als groep te boeken, zorgt u ervoor dat u de hele baan voor uzelf heeft, wat zorgt voor een meer exclusieve en plezierige ervaring.
 3. Mogelijkheid tot versterking van de band: Groepsreserveringen bieden een fantastische gelegenheid om de band te versterken en teambuilding te bevorderen. Of u nu een bedrijfsuitje, een verjaardagsviering of een familiebijeenkomst plant, blokarting brengt mensen samen en zorgt voor blijvende herinneringen.
 4. Aanpassingsmogelijkheden: Bij het boeken als groep heeft u de flexibiliteit om uw ervaring aan te passen. Combineer blokarting met andere activiteiten zoals power kiting of stel uw eigen arrangement samen vanaf €20 per persoon. Dit stelt u in staat om de dag af te stemmen op de voorkeuren en interesses van uw groep.

Mis de kortingen en voordelen van groepsreserveringen niet. Neem contact op met Flitz-Events om de beschikbaarheid te informeren en uw spannende blokarting avontuur in Scheveningen en Hoek Van Holland te plannen.

Groepstarieven voor 50 personen of meer

Om grotere groepen die op zoek zijn naar een opwindende blokartingervaring tegemoet te komen, biedt Flitz-Events gereduceerde groepstarieven aan voor 50 personen of meer in Scheveningen en Hoek Van Holland. Deze groepstarieven bieden fantastische voordelen voor degenen die grote groepsuitjes plannen. Met tarieven vanaf slechts €20 per persoon voor een sessie van 2 uur, wordt blokarting een betaalbare en spannende optie voor iedereen.

Om u een idee te geven van de besparingen, kunt u de onderstaande tabel bekijken:

Aantal PersonenTarief per Persoon (2 personen per kart)Tarief per Persoon (3 personen per kart)
50 of meer€20N/A
80 of meerVraag een offerte aanN/A

Met deze gereduceerde tarieven kunt u genieten van de adrenalineverhogende actie van blokarting terwijl u blijvende herinneringen creëert met vrienden, familie of collega’s. Of u nu een teambuildingsevenement, een verjaardagsfeestje of een bedrijfsuitje organiseert, Flitz-Events is uw expert in het organiseren van avonturen voor grote groepen. Neem vandaag nog contact met hen op om uw plek veilig te stellen en te profiteren van deze ongelooflijke groepstarieven.

Contactinformatie

Als u informatie wilt opvragen over blokarten in Scheveningen of andere activiteiten, kunt u vertrouwen op Flitz-Events om een onvergetelijk groepsuitje te organiseren. Ze hebben een team van professionals die ervaring hebben in het plannen en uitvoeren van spannende avonturen.

Hier zijn de contactgegevens die u nodig heeft om te beginnen:

 1. Telefoon: U kunt Flitz-Events bereiken door te bellen naar +31 70 250 3720. Hun vriendelijke personeel staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle benodigde informatie.
 2. E-mail: Als u liever via e-mail communiceert, kunt u uw vragen sturen naar info@flitz-events.nl. Flitz-Events reageert snel en zal u voorzien van een voorbeeldschema en offerte op maat voor uw blokart-ervaring.
 3. Locatie: Flitz-Events is gunstig gelegen in Den Haag (Scheveningen), Nederland. U kunt hun kantoor bezoeken om uw plannen persoonlijk te bespreken en persoonlijke assistentie te ontvangen.
 4. Website: Voor meer informatie en om andere spannende activiteiten van Flitz-Events te verkennen, kunt u hun website bezoeken op www.flitz-events.com.

Neem vandaag nog contact op met Flitz-Events en ga op een spannend blokart-avontuur in Scheveningen of andere activiteiten die zij aanbieden.

Veelgestelde vragen

Wat is de minimumleeftijdseis voor blokarting in Scheveningen en Hoek van Holland?

De minimale leeftijdseis voor blokarten in Scheveningen en Hoek van Holland is meestal 8 jaar oud. Er zijn echter veiligheidsmaatregelen genomen om het welzijn van alle deelnemers te waarborgen. Professionele instructeurs zijn beschikbaar om begeleiding te bieden en de veiligheid van iedereen te garanderen.

Blokarten is een opwindende activiteit die genoten kan worden door mensen van alle leeftijden en fysieke condities, en biedt een unieke en spannende ervaring op beide locaties.

Kan ik mijn eigen vlieger meenemen om te gaan blokarten?

Het meenemen van je eigen vlieger voor blokarten wordt om veiligheidsredenen niet aanbevolen.

De instructeurs op zowel de locaties Scheveningen als Hoek Van Holland zorgen voor de veiligheid van de deelnemers door de nodige uitrusting te verstrekken, inclusief vliegers die speciaal ontworpen zijn voor blokarten.

Deze vliegers worden zorgvuldig geselecteerd om aan de veiligheidsnormen te voldoen en een soepele en plezierige ervaring te garanderen.

Daarom is het raadzaam om te vertrouwen op de expertise van de instructeurs en de uitrusting te gebruiken die zij verstrekken om een veilig en spannend blokartavontuur te beleven.

Zijn er gewichtsbeperkingen voor deelnemers?

Er gelden gewichtsbeperkingen voor deelnemers aan blokarten om hun veiligheid te waarborgen. Hoewel de specifieke gewichtslimieten kunnen variëren afhankelijk van de locatie en het gebruikte materiaal, wordt over het algemeen geadviseerd dat deelnemers tussen de 50 kg en 100 kg wegen.

Veiligheidsmaatregelen worden genomen om te voorkomen dat deelnemers deze gewichtslimieten overschrijden, omdat dit de stabiliteit en wendbaarheid van de blokart kan beïnvloeden.

Het wordt aanbevolen om contact op te nemen met de organisator, Flitz-Events, voor meer informatie over gewichtsbeperkingen en veiligheidsrichtlijnen.

Is er een minimum aantal personen nodig om een Blokarting-sessie te boeken?

Voor groepsreserveringen van blokarting-sessies is er geen minimum aantal personen vereist. Of je nu een kleine groep of een grote groep hebt, je kunt genieten van de spannende ervaring van blokarting in Scheveningen of Hoek van Holland.

Beschikbaarheid doordeweeks zorgt ervoor dat je je uitje kunt plannen op een tijdstip dat past bij het schema van je groep. Met professionele instructeurs en verschillende opties voor maatwerk is blokarting de perfecte activiteit om samen met vrienden, familie en collega’s van te genieten.

Zijn er kortingen beschikbaar voor studenten of senioren?

Ja, er zijn kortingen beschikbaar voor groepen en speciale aanbiedingen voor gezinnen.

Voor groepen van 10 personen of meer zijn de tarieven €25 per persoon voor 2 uur (2 personen per kart).

Voor groepen van 25 personen of meer zijn de tarieven €22.50 per persoon voor 2 uur (2 personen per kart).

Daarnaast zijn er op maat gemaakte arrangementen vanaf €20 per persoon, die kunnen worden aangepast aan de behoeften van studenten of senioren.

Neem contact op met Flitz-Events voor meer informatie over deze kortingen en speciale aanbiedingen.

Conclusie

Maak je klaar voor een adrenalinepompende ervaring als geen ander met blokarten in Scheveningen en Hoek van Holland.

Of je nu kiest om over het water te glijden of het land te veroveren, deze spannende activiteit is geschikt voor iedereen.

Met professionele instructeurs die je veiligheid waarborgen, kun je je volledig onderdompelen in de opwinding.

Bovendien heb je de mogelijkheid om je eigen avontuur aan te passen door blokarten te combineren met powerkiten of andere activiteiten.

Mis deze onvergetelijke ervaring niet – neem vandaag nog contact op met Flitz-Events!