Vakantie
Photo of author

dit zijn de 5 populairste campings van Italië. ⋆ Camping Promotie


Italië is een populaire vakantiebestemming en dat is niet voor niks. Je kunt bijvoorbeeld de toren van Pisa bewonderen, maar er valt veel meer te beleven in Italië. Het is zeker leuk om daar voor een langere tijd te blijven. Een paar daagjes of misschien zelfs een paar weken. Dat is helemaal aan jou. Ben je zoekende naar een camping in Italië? Dan heb je geluk, er zijn er genoeg te vinden. In dit artikel bespreek ik de 5 grootste, populairste campings van Italië. Zo heb je gegarandeerd veel plezier in dit prachtige land. Bij elke camping die ik hieronder noem, zal ik een korte toelichting geven. Wat maakt de desbetreffende camping zo populair?

Camping in Italië, wij geven er 5

  1. Camping Bella Italia: deze camping is zeer goed onderhouden, hygiënisch en heeft maar liefst 1300 plekken. Er zijn ontzettend veel faciliteiten voor zowel jong als oud. Er is bijvoorbeeld een animatieteam en zwembadcomplex.
  2. Camping Park Albatros: deze camping is te vinden aan de kust in Toscane. Het strand is erg dichtbij. Het is minder dan 1 kilometer lopen. Ook beschikt deze camping over een mooi zwembadcomplex met zowel zwembaden voor kinderen (de ondiepe kinderzwembaden) als voor oudere mensen.
  3. Camping Altomincio Family Park: deze camping is in staat om een onvergetelijke vakantie te bezorgen aan gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar. Dit is onder andere te danken aan het zwembadcomplex, de glijbanen, wildwaterbaan, midgetgolfbaan en het heerlijke schepijs die hier te krijgen is.
  4. Camping Norcenni Girasole Club: dit is de perfecte camping voor een rustige sfeer: naast zwembaden zijn er ook wellnessfaciliteiten beschikbaar! Wat dacht je van een verwarmd binnenzwembad en lagunezwembad? Hier ben je aan het goede adres.

Camping Union Lido

Last but not least, Camping Union Lido. Dit is een erg luxe camping in Italië die te vinden is aan de brede zandstranden van de Adriatische Kust. Er zijn veel verschillende faciliteiten voor zowel jong en oud. Hierdoor hoeft niemand zich te vervelen! Enkele faciliteiten die deze camping biedt: fietsverhuur, boogschieten, minigolf, fitness, wellness & spa.

https://campingpromotie.nl/algemeen/camping-italie-dit-zijn-de-5-populairste-campings-van-italie/