Een update over het Resellerpakket – Antagonist

Een update over het Resellerpakket – Antagonist

Met het Resellerpakket kun je onze webhosting eenvoudig doorverkopen aan je klanten. Je start met een vast aantal accounts en kunt gaandeweg je resellerhosting uitbreiden. Een tijdje terug hebben we voor dit pakket de specificaties herzien. Deze gelden voor Resellerpakketten die vanaf nu nieuw worden besteld. Graag vertellen we je daar meer over en leggen we uit hoe je bij een bestaand pakket kunt overstappen als je dat wenst.

Sinds de introductie van ons oorspronkelijke Resellerpakket een flink aantal jaren geleden, is er veel veranderd in de hostingwereld. Websites zijn groter geworden en ook het gebruik van IMAP-accounts is flink toegenomen. Daarom bestond er al langere tijd de wens om een pakket te kunnen bieden dat past bij deze tijd en bij de wensen van de huidige doelgroep. We introduceren nu zodoende een nieuw model die naast meer opslag en flexibiliteit, bovenal ook ruimte biedt om in de toekomst blijvend verbeteringen door te voeren.

Het Resellerpakket op een rij

Je begint met het Resellerpakket voor € 19,95 per maand. Uitbreiden gaat per website met behulp van handige Resellerblokken van € 3,99 per maand. Bekijk hieronder de belangrijkste specificaties.

Resellerpakket

  • 5 accounts
  • 50 GB SSD-opslag
  • 500 GB dataverkeer per maand

Resellerblok

  • 1 account
  • 10 GB SSD-opslag
  • 100 GB dataverkeer per maand

Resources per account

  • 1 CPU-core
  • 512 MB RAM
  • 500 e-mails versturen per dag

Alle specificaties bekijken →

Overstappen naar het nieuwe model

Heb je een Resellerpakket van voor maart 2021, dan is het mogelijk om over te stappen naar het nieuwe model. De uitbreidingsblokken die je nu hebt van 5 accounts, 5 GB opslag en 50 GB dataverkeer blijven dan behouden. Zo kun je de basis van je pakket verruimen, zonder bestaande blokken om te hoeven zetten. Wel kun je vanaf dat moment enkel uitbreiden met nieuwe blokken van 1 account, 10 GB schijfruimte en 100 GB dataverkeer. Wil je dit graag, volg dan de stappen hieronder om dit te regelen.

1. Log in op Mijn Antagonist en klik bovenaan in het menu op Producten. Vervolgens klik je op het Resellerpakket dat je graag wilt upgraden.

Klik in het productoverzicht op je Resellerpakket.

3. Klik rechts in het kader Beheer op Pakket aanpassen.

Het upgraden van je Resellerpakket.

3. Vergelijk de specificaties, klik op Upgrade nu en rond de order af. Je pakket wordt nu geüpgraded. Dit gebeurt uiteraard zonder downtime.

Hoe zit het met bestaande Resellerpakketten?

Het vernieuwde pakket is geïntroduceerd naast het oude model. Dit betekent dat al actieve pakketten hierdoor niet zijn gewijzigd. Heb je een Resellerpakket of -blok van voorheen en ben je daar tevreden mee, dan kun je deze verlengen tegen het voor jou vertrouwde tarief. Uitbreiden met de oude Resellerblokken blijft vooralsnog ook mogelijk. Verandert hierin iets in de toekomst, dan brengen we je daar uiteraard ruim op tijd persoonlijk van op de hoogte. Voor wie er ten slotte wel behoefte aan heeft, is er wat groters en nieuwers.

Een eerste stap vooruit

Voor het Resellerpakket is dit de eerste grote vernieuwing. We zien dit als een mooie stap om mee te beginnen. Zo biedt het per website kunnen uitbreiden flink meer flexibiliteit. Bovendien maakt deze update het mogelijk om in de toekomst verdere toevoegingen te doen en verbeteringen te ontwikkelen. Heb je feedback, een goede suggestie of een vraag, laat het ons dan gerust weten. Stuur in dat geval een e-mail naar Support en we helpen je graag verder.

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *