Nieuws
Photo of author

‘Hells Angels zijn niet te stoppen’


Ondanks een verbod op Hells Angels MC Holland heeft de motorclub nog altijd actieve leden. In een unieke studie hebben onderzoekers met maar liefst 24 leden van de Nederlandse Hells Angels gesproken. Het gaat om diepgaande interviews met leden die behoren tot tien verschillende lokale afdelingen en die verschillende rollen binnen de organisatie vervullen.

Presentator Maaike Timmerman gaat in gesprek met Teun van Ruitenburg van het Nederlands Studiecentrum Criminaliteit en Rechtshandhaving en Sjoukje van Deuren van de Vrije Universiteit. Onderzoeksjournalist Noa van Oostrom duikt in de archieven en achtergronden.

Luister hieronder naar de podcast van Het Misdaadbureau

Heeft u een vraag over misdaad? De onderzoeksredactie van Het Misdaadbureau beantwoordde eerder al vragen als ‘Hoe vaak wordt er gestolen bij de zelfscankassa?‘, ‘Waarom worden vrouwen verliefd op mannen in de gevangenis?‘ en ‘Heeft het zin om aangifte te doen van fietsendiefstal?‘ Heeft u ook een vraag, stuur die dan het liefst als audio-bericht naar Het Misdaadbureau via 06 57 83 28 94. Wie weet wordt jouw vraag behandeld in de volgende uitzending!

Luister iedere vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 naar Het Misdaadbureau op NPO Radio 1. Of luister het WNL-programma terug als podcast, via je favoriete podcast-app.

Scan de QR-code om het nummer op te slaan:

Whatsapp WNL Misdaadlijn QR Code

Door: Redactiehttps://wnl.tv/2023/06/27/podcast-het-misdaadbureau-hells-angels-zijn-niet-te-stoppen-ze-zijn-het-voor-altijd/