Geld
Photo of author

Maximalisatie van bedrijfswaarde: Ontdek de IoT-mogelijkheden voor FM

Elk jaar zien we dat steeds meer organisaties Internet of Things (IoT) meenemen in plannen en -strategieën. IoT-oplossingen staan al meer dan tien jaar in Gartner’s Top 10 Technology Trends lijst, maar de werkelijke impact van deze technologie is nog steeds in ontwikkeling.

Voor professionals in vastgoed- en facility management (FM) biedt IoT veel nieuwe mogelijkheden om het beheer van gebouwen en de gebruikservaring ervan te versterken.

Dit e-book gaat uitgebreid in op de mogelijkheden van IoT binnen RE & FM. Deze specifieke onderwerpen worden besproken:

  • De veranderende verwachtingen rondom IoT
  • Belangrijke redenen voor het implementeren van IoT-projecten
  • Vijf interessante IoT-toepassingsgebieden en maatstaven voor bedrijfswaarde
  • Definities van belangrijke gerelateerde technologieën zoals Digital Twins, BIM, BMS en IWMS
  • Hoe een IoT-enabled platform het succes van uw organisatie kan boosten

Ook binnen vastgoed- en facility management zorgen IoT-oplossingen voor grote veranderingen. Nog nooit gaf technologie zoveel zicht op het functioneren van een gebouw en de daarbij behorende bedrijfsmiddelen. Dit heeft nu al een grote impact op de kosten, de duurzaamheid, en de algehele ervaring van de gebouwgebruiker.

Planon biedt via een IoT-platform vooroplopende IoT-oplossingen die tegemoetkomen aan allerlei behoeften van een bedrijf. Ons IoT-platform combineert de mogelijkheden van IoT en Digital Twin-technologie, om onze klanten te ondersteunen in hun vastgoed- en facility management – in welke sector ze ook actief zijn. In de verdere ontwikkeling van IoT worden ook andere technologische ontwikkelingen meegenomen, waardoor de mogelijkheden voor de gebouwomgeving alsmaar toenemen.

Het is belangrijk dat bedrijven klaar staan om te kunnen profiteren van de talrijke voordelen die IoT-oplossingen bieden, of dit nu gaat om de optimalisatie van ruimtes, automatisering, energieverbruik of voorspeld onderhoud. De toekomst draait om IoT. Wanneer bedrijven zich vandaag voorbereiden, plukken ze morgen de vruchten.

⇒ Vraag nu het e-book aanBron