Tech
Photo of author

Professionele schoonmaakapparatuur – Elektrische producten


Het schoonmaken van je huis of kantoor is niet de leukste klus, maar het moet gebeuren. Dan kun je het beste gebruik maken van de best mogelijk apparatuur die er beschikbaar is. Wil je zelf niet investeren in dure apparatuur en woon je in of in de buurt van een grote stad zoals Groningen? Dan kun je natuurlijk ook kijken naar een schoonmaakbedrijf in Groningen om je kantoor of woning schoon te maken. Voor bedrijven is het uitbesteden van de schoonmaak vaak een goede oplossing, aangezien je anders personeel moet inzetten om schoon te maken. Dit kan namelijk ten koste gaan van de tevredenheid van je werknemers. Voor de mensen die graag willen investeren in professionele schoonmaakapparatuur, zetten wij de apparaten die je moet hebben op een rij.

Soorten stofzuigers

Het meest bekende en gebruikte schoonmaakapparaat, de stofzuiger. Er zijn veel verschillende soorten stofzuigers op de markt die een stuk krachtiger zijn dan de huis-, tuin- en keukenstofzuiger. Ze hebben overigens meer functionaliteiten en hebben een langere levensduur.

Stoomstofzuiger

De stoomstofzuiger is in de laatste jaren in populariteit gestegen. Dit is ook niet gek aangezien er geen chemische middelen benodigd zijn om je huis goed schoon te maken. Je kan met een stoomstofzuiger natte en droge oppervlakten zuigen en tegelijkertijd met stoom reinigen. Je hoeft hier niet te wisselen tussen verschillende slangen of reservoirs.

Boenmachines met stofzuigfunctie

Met een boenmachine doe je niet alleen je vloer boenen en reinigen, maar tegelijkertijd zuigt hij ook al het vuil op. Zo wordt je huis stofvrij en krijg je een mooi glanzende vloer. Een boenmachine is te gebruiken op een houten, laminaat, tegel en kunststofvloer. Met verwisselbare pads onder de boenschijven kun je ervoor zorgen dat je altijd een glanzend resultaat behaald.

Nat- en droogstofzuigers

Een nat- en droogstofzuiger wordt ook wel een alleszuiger genoemd. Ze hebben een krachtige motor met een filter waardoor hij niet verstopt kan raken. Met een alleszuiger is het niet alleen mogelijk om stof op te zuigen, maar ook grover vuil zoals steentjes. Bovendien kun je er ook vloeistoffen mee opzuigen.

Soorten stoomreinigers

Stoomreinigers zijn professionele apparaten die zonder gebruik van chemische middelen 99,9% van de bacteriën op harde oppervlakken doden. Stoomreinigers kunnen gebruikt worden voor vloeren, tegelwanden, kookplaten, toiletten, wastafels, afzuigkappen en zelfs kranen. Je maakt ze schoon tot in de kleinste hoekjes.

Compacte stoomreiniger

Een compacte stoomreiniger is een kleine, gemakkelijk draag- en opbergbare stoomreiniger. Ze maken grondig schoon zoals je mag verwachten van stoomreinigers, maar ze zijn gemakkelijk in gebruik en je kunt ze overal voor gebruiken. Compacte stoomreinigers maken het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken een stuk gemakkelijker.

Stoomreiniger met stroomstrijkijzer

Deze stoomreiniger is combineerbaar met een strijkijzer. Zo kun je de stoomreiniger gebruiken voor de vloer en kun je een strijkijzer erop aansluiten om je kleding te strijken met stoom. Zo krijg je een mooi schone vloer en word je was kreukvrij. Win-win toch?

Het investeren in fatsoenlijke apparatuur om mee schoon te maken verdiend zichzelf terug. Professionele apparatuur heeft een langere levensduur en klaar de klus gemakkelijk. Als je eenmaal gewend bent aan de mogelijkheden van professionele apparatuur wil je niets anders meer!

https://www.elektrischeproducten.nl/professionele-schoonmaakapparatuur/