Smart buildings & security – Building Futureproof

Smart buildings & security – Building Futureproof

Deze opname is een van de 56 sessies tijdens de allereerste Building Futureproof op 16 april 2020.

Building Futureproof is het grootste online bouw- en vastgoedevenement van Nederland. Hier komen de belangrijkste besluitvormers uit de sector virtueel bijeen om inzicht te verkrijgen in nieuwe trends, kennis te delen en commerciële relaties op te bouwen.

Ga naar www.buildingfutureproof.nl voor het laatste nieuws en de aankomende beurs.

WAT VINDEN DEELNEMERS:

“Briljant georganiseerd afgelopen donderdag! Net als bij een ‘gewoon’ event had ik keuzestress over de verschillende sessies. Dus hoge kwaliteit van het programma. Ik heb mezelf ingeschreven voor het volgende event, meer dan terecht dat jullie daar een fee voor vragen.”

“Deze bliksemsnel opgetuigde online beurs getuigt van optimistisch ondernemerschap en het denken in kansen in moeilijke tijden. Aan niets was te merken dat de voorbereiding in zo’n korte tijd moest gebeuren, goede sfeer en voor herhaling vatbaar!”

“Lef tonen in lastige tijden. Dat zouden er meer moeten doen.”

“Een mooi nieuw, efficient een duurzaam alternatief voor beurzen!”

“Niet afgeleid door honderden andere bezoekers luisteren naar mooie sprekers terwijl je met een muisklik naar een andere sessies kan en als tussendoor geniet van je vers gesmeerde bammetje ook nog even kan netwerken met partijen die zelfde doel en visie voor ogen hebben en daar mooie zaken mee willen doen. Goed en duurzaam georganiseerd!”