Geld
Photo of author

Stem nu op de Vastgoedbeslisser van 2023

Welke persoon heeft recent binnen én buiten het vastgoed indruk gemaakt en invloed uitgeoefend? Al sinds 2010 houdt Vastgoedjournaal jaarlijks een verkiezing voor dé Vastgoedbeslisser van het Jaar. Vanaf nu is het mogelijk om uw stem uit te brengen via deze link.

De voorselectie is niet in zijn geheel gebaseerd op omzet, marktaandeel, projectpijplijn of de omvang van de portefeuille, maar het draait vooral om positie, ondernemerschap, ambitie, zichtbaarheid en uiteraard of er de afgelopen tijd mooie deals gedaan zijn. Een echte vastgoedbeslisser is iemand waarvan we kunnen zeggen dat 2023 zonder hem of haar er anders uit zou zien of een beslissing heeft genomen die andere beslissers niet namen.

De winnaar van 2023 kan zich voegen in een illuster lijstje: Joop van Oosten, Dik Wessels, Stef Blok, Dirk Anbeek, Lesley Bamberger, Ronny Rosenbaum, Willem Slager en Bas Gregoor zijn eerder al bekroond.

De nieuwe Vastgoedbeslisser van het Jaar wordt gekozen tijdens het event ‘de Vastgoedbeslisser’ op 28 september. De uitreiking vindt plaats op gepaste hoogte: de 26e verdieping van vastgoedicoon Valley op de Zuidas. Hier wordt eerst de top-10 van de online stemming bekendgemaakt, daarna kan ter plaatse gestemd worden op de top-3. Het aanwezige publiek bepaalt dus wie de nieuwe winnaar wordt. Het mooie van de Vastgoedbeslissers-award is dat winnaar gekozen wordt door de branche zelf.

Naast de eindstemming en uitreiking, staat er deze middag een sterk inhoudelijk programma klaar. Het besloten event wordt geopend met een keynote van Marieke Blom, Chief Economist and Global Head of Research bij ING. Zij werd door de Volkskrant in de Top 200 van invloedrijkste Nederlanders geplaatst. Hierna volgen interviews met oud-winnaar Bas Gregoor (managing partner Grehamer & Company) en Taco de Groot, CEO Urban Interest. Dit alles onder leiding van dagvoorzitter Maarten Bouwhuis, onder andere bekend als presentator bij BNR Nieuwsradio.

De organisatie van het Vastgoedbeslissers Event 2023 wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door D&B The Facility Group.

BRENG UW STEM UIT VIA DEZE LINK

 

 

 Bron

Leave a Comment