Geld
Photo of author

Topvacature: Investor relations manager bij Annexum Invest

Ben jij een commerciële uitblinker en werk je graag in een resultaatgericht team? Heb je relevante ervaring opgedaan in een commerciële rol bij een vastgoedspeler, bank of investeringsmaatschappij? Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen in de dynamische vastgoedbranche? Dan is deze functie wat voor jou!

Als Investor Relations Manager bouw je zelfstandig aan een relatienetwerk met zowel bestaande als nieuwe klanten. Je bent commercieel gedreven en hebt service hoog in het vaandel staan. Je bent voortdurend in gesprek met investeerders over onze vastgoedproposities en wat past bij hun situatie. Ontwikkelingen in de vastgoed- en financiële markt volg je op de voet en je kan vragen over al onze vastgoedfondsen adequaat beantwoorden.

Annexum is al meer dan twintig jaar een toonaangevende speler op het gebied van vastgoed en beleggingen. Annexum maakt en beheert vastgoedfondsen voor particuliere en institiutionele beleggers en heeft inmiddels een miljard euro onder beheer.

Enthousiast geworden van hetgeen je zojuist hebt gelezen? Bekijk hier de volledige vacature en hoe je hierop kunt reageren.

Afbeelding ter illustratie.Bron