Geld
Photo of author

Je GELD KWIJT door corona | De waarheid over je RECHTEN
Concerten, festivals en voetbalwedstrijden: door de coronacrisis zijn ze allemaal afgelast. En in de tussentijd loopt je sportschool-abonnement ook nog eens door en had je ook al vliegtickets voor die examenreis gekocht. Zonde van je geld… Dus leggen we je in deze video precies uit wat je rechten zijn om je geld terug te halen.

Spoiler: vaak heb je recht op geld terug. Alleen één probleem: als iedereen dat tegelijk doet, zullen veel bedrijven failliet gaan. De vraag is dan of je überhaupt nog je geld terugkrijgt en of dat ene festival of concert volgend jaar dan wel kan doorgaan. Om dat te voorkomen, bieden veel bedrijven een voucher aan. Da’s een soort tegoedbon voor een later moment. Op die manier hoeven ze niet in één klap veel mensen uit te betalen.

Meer video’s? Abonneer op ons kanaal!

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

NOS Stories zoekt op YouTube dingen voor je uit! We duiken in onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Vind je onze video’s leuk? Abonneer je dan op ons kanaal!

► CHECK ONS OOK OP INSTA EN NOSSTORIES.NL
Op Instagram praten we je elke dag bij met het laatste nieuws. Check ons op www.instagram.com/nosstories
Op onze website leggen we meer uit over de verhalen in het nieuws en helpen we je een mening te vormen. Kijk eens rond op www.nosstories.nl

► HEB JE TIPS?
Waar moeten wij écht een keer onderzoek naar doen? Stuur ons een berichtje met je verhaal, of mail ons op nosstories@nos.nl

Bron