Vakantie
Photo of author

Met kinderen kamperen in Kroatië ⋆ Camping Promotie


Op vakantie gaan is voor zowel jou als jouw kinderen een en al ontspanning en een moment om tot rust te komen. Maar naast de rust kunnen leuke activiteiten en/of bezienswaardigheden zeker niet missen, vooral voor kinderen niet. Wil jij op vakantie naar Kroatië en wil je het liefste met kinderen kamperen in Kroatië? Dat kan! In dit artikel lees je daarom meer over de 5 leuke en kindvriendelijke campings in Kroatië.

Met kinderen kamperen in Kroatië

Kamperen is voor kinderen een echte belevenis. Het klinkt cliché: als de kinderen het mooi hebben, heb jij ook echt vakantie. Of je nu naar Frankrijk, Slovenië, Italië of Kroatië gaat, zorg dat het voor de kinderen genieten is.

Wil je graag met kinderen kamperen in Kroatië? Dan hebben wij hier een aantal leuke campings voor je op een rijtje gezet:

5.       Camping Aminess Sirena, Novigrad

Om meteen met een hele ideale camping om met kinderen te kamperen in Kroatiëte beginnen: dan mag je Aminess Sirena in Novigrad niet missen. Het is een camping aan de baai, dus wanneer je wakker wordt kun je letterlijk direct de zee in. Kinderen kunnen actief genieten van het zonnetje tijdens beachvolleybal of kunnen op de waterscooter, maar ook lekker naar het zwembad voor een bommetje. Op een kwartiertje afstand kun je bijvoorbeeld naar een grillrestaurant.

4.     KrK Premium Camping Resort, Tar

Genieten op een resort en tegelijkertijd uitzicht hebben van de mooie zee? Dan zit je bij KrK Premium Camping Resort zeker goed. Terwijl jouw kinderen zich kunnen vermaken in de kinderclub en met kinderanimatie of in het kinderbad, kunnen jij en je partner samen genieten van de rust die je in op dit rustige eiland kunt ervaren.

3.       Camping Bijar, Osor Cres

Wil je het wat rustiger hebben, maar wel samen met je kinderen op vakantie? Kies dan voor de camping Bijar op het eiland Cres. Het is een kleinere camping, maar biedt nog steeds genoeg activiteiten aan voor zowel volwassenen als kinderen. Denk aan kinderanimatie, wandelen door de natuur of pak de fiets en fiets een prachtige fietsroute. Natuurlijk kun je ook gewoon bij het zwembad genieten. Ideaal, rustig en leuk.

2.       Camping Polari, Rovinj

Slechts 3 kilometer ten zuiden van de stad Rovinj kun je overnachten en genieten van het vermaak op de camping Polari. De camping bevindt zich in een verstopte baai, en dat is echt prachtig! Het is een grote camping en ligt direct aan zee. Ook biedt de camping zelf al genoeg om van te genieten: een mini kartbaan, trampoline, waterpark en waterspeeltuin. Ook kun je naast lekker bruin bakken onder de zon op een handdoek ook een jetski pakken bij de zee of parasailen. Genoeg te doen dus!

 

Met kinderen kamperen in Kroatië

1.       Camping Park Umag, Istrië

Deze camping heeft een extra leuke beleving voor de kids, deze camping bevat namelijk een zwembad met een piratenschip! Met glijbaan! Als dat geen feest is? Met kinderen kamperen in Kroatië is een echte belevenis op deze camping. Wanneer je op zoek bent naar een camping die 100% leuk is voor kinderen, dan zit je op Camping Park Umag in Istrië zeker helemaal goed. Je kunt op deze camping namelijk ook lekker eten bij de Captain Cook-snackbar en de camping bevat naast glijbanen ook nog andere diverse speeltoestellen. Tevens kun je er onder andere sporten zoals volleybal. De kinderen kunnen zich ook nog prima vermaken in de speeltuin. Een en al plezier!

Voor welke camping ga jij om kinderen te kamperen in Kroatië?

https://campingpromotie.nl/bestemmingen/met-kinderen-kamperen-in-kroatie/